ipari gépek

Mit kell tudni az ipari gépekről?

  • 2019. december 16. hétfő
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Egy asztalosnak, főleg ipari körülmények között, számtalan szerszámra van szüksége. Szerencsére ezen a területen belül, az ipari gépek óriási kínálata áll a szakemberek és cégek rendelkezésére, ezért megtalálni az elengedhetetlen eszközöket nem is olyan nehéz. Ott van rögtön a Bosch GHO 26-82 D kézi gyalugép.

Ez egy könnyű, praktikus, jól kézreálló és nem utolsó sorban erőteljes, 710 W-os motorral rendelkező gép. A komfortos munkavégzés érdekében, a forgácskivetés állítható jobbra vagy balra. A kés pontos szögbe való automatikus beállításának köszönhetően, tökéletes felületeket készít a GHO 26-82 D kézi gyalugép.

Teljesen érthető hát, hogy az ipari gépek között ez egy nagy kedvenc. Az előnyök sora persze itt még nem ér véget. Ki kell térni a Woodrazor késrendszerre is, amelyik ezt a masinát a maga kategóriáján belül igazán egyedivé teszi. Mit tud ez? Nos, ennek hála a precíz gyalulás gyerekjáték lesz, erőfeszítés és kínlódás nélkül.

Ezzel még az egyszerű és gyors késcsere is adott. Az ipari gépek közül a Bosch GHO 26-82 D stabil, sík alumínium talppal rendelkezik, aminek hála a tökéletes gyalulási eredmény garantálva van. Sokan még azt szeretik benne, hogy adott a bekapcsolásgátló, jobb- és balkezesek számára egyaránt.

Az ipari gépek kategóriáján belül ez azért is van sokak listájának az első helyén, mert garantált a gömbhüvely a kábelszakadás megelőzésére, a Softgrip borítású vezetőfogantyú és még a speciális tároló papucs is. Ha már az ipari masinákról van szó, megéri megemlíteni a Bosch GBH 12-52 D gépet, a legerősebb fúrókalapácsot, amit a brand garantálni tud.

Ennél természetesen az SDS befogás az alapvető tulajdonságok közé tartozik, és a maximális teljesítmény fúráskor és véséskor is mindig biztosított, hiszen a szerszám 1700 W-os motorral bír, ami 19 joule ütésenergiát ad. Nagy előny még az automatikus kapcsolórögzítés a legjobb kezelői kényelem érdekében.

Ez főleg hosszas vésési munkák esetén tud nagyon jól jönni. Persze az SDS befogás ezt mind nagymértékben megkönnyíti. Milyen pozitívumokat biztosít ez még? Egy időtálló és tartós gépről van szó, és adottak a strapabíró fém alkatrészek. Ezeknek hála nem kell attól tartani, hogy a gép hamar elromlik, vagy hogy az SDS befogás hasznavehetetlenné válik egy idő után.

Címkék: