monopoly játék

Monopoly játék érdekes témákkal

  • 2020. július 21. kedd
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

A társasjátékok közül azok a legjobbak, amelyek szórakoztatóak és készségfejlesztőek egyszerre. A világszinten népszerű Monopoly játék hihetetlenül izgalmas, fordulatos és a játszása közben a pénzügyi intelligencia is fejlődik.

Ez pedig a mai világban igen fontos dolog. A pénzzel, javakkal való okos gazdálkodást már zsenge korban érdemes eltanulni, hiszen mindig szükség lesz rá. Az egyszerűbb gazdasági fogalmakat azonban könnyedén és játékosan is el lehet sajátítani, nem kell a 7-10 éves gyermeket azonnal bonyolult kifejezésekkel fárasztani. A Monopoly játék annyira közkedvelt, hogy az alaptípusán kívül, ma már számtalan változata elérhető. A Hasbro gyártó például Trónok Harca, Gyűrűk Ura és Jóbarátok tematikájú Monopolyt is piacra dobott, így a film és sorozat rajongói plusz borzongással vethetik magukat a játékba.

A jatekotthon.hu webáruházból megrendelhető rengeteg fajta Monopoly játék között ezek is elérhetőek. Akinek nem okoz gondot az angol nyelv, az kipróbálhatja az eredeti változatot is. Mindegyik remek szórakozást ígér!

Címkék: