Napraforgó adapter többféle típusban

  • 2019. január 10. csütörtök
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Napraforgó adapter

A napraforgót nemcsak azért termesztik, hogy legyen elég nasi a focimeccseken, hanem egyéb élelmiszeripari felhasználása is széles körben el van terjedve a világon.

A magyar földeket is nagyon szereti ez a haszonnövény, aminek nagyobb méretekben történő betakarításához kombájn és napraforgó adapter szükséges. A Penda Kft. által forgalmazott összes napraforgó adapter sorfüggetlen, amelyek fix és összecsukható változatokban is kaphatóak.

Amennyiben a gazdának egy ilyen munkaeszköz hiányzik a készletéből, nem is kell tovább böngésznie a világhálón, hiszen a Moresil gyártmányú adapter megfelel a legmerészebb elvárásoknak is.

Csupán fel kell mérni azt, hogy melyik napraforgó adapter melyik kombájnnal kompatibilis, kiválasztani a munkaszélesség nagyságát valamint meghatározni, hogy szárzúzóval vagy anélkül szeretné az ügyfél megvásárolni és máris indíthatja a rendelési folyamatot. A szerkezeti felépítésében valamint hatékonyságát tekintve is első osztályú termékben biztosan nem fog csalódni a vásárló.