Népszerű a festhető fűrészporos tapéta

  • 2017. június 30. péntek
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Többrétegű tapéta

Mindegyikben van valami egyediség, ez azonban a struktúrája miatt, olyan különleges. A fűrészporos tapéta dombornyomással készül, ami sokféle lehet. Mindegyiknek megvan a maga különleges megjelenése, amik egyedien hatnak a különféle környezetekben.

Lehet finoman elegáns, a célnak megfelelően üzleti megjelenésű, például irodaépületek helyiségeiben vagy egészen durva rusztikus hatású fűrészporos tapéta. A másik szempont, ami ilyen népszerűvé varázsolta ezt a típus, hogy ízlés szerint festhető bármilyen színre.

Mi magunk határozhatjuk meg, hogy a felhelyezés után milyen hangulatot szeretnénk vele kiváltani az adott helyiségben a festésével. A fűrészporos tapéta előre színezett változatai is kaphatóak a webáruházunkban, hogyha nem szeretnénk a festésével foglalkozni.

A Rauhfaser fűrészporos tapéta kiváló minősége már évek óta jelen van ebben az iparágban, így a kiemelkedő anyaghasználat garantált. Éveken keresztül megőrzi a színét és nagyon remek a kopásállósága. A lakásfelújítások során több alkalommal is át lehet festeni.