női félcipő

Női félcipő az esős napokra

  • 2019. június 28. péntek
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Bár jelenleg forró nyár van, mégis jöhetnek olyan esős napok, amikor melegebb lábbelit kell a lábunkra húznunk. Rendkívül sokfélék a női félcipő fazonok, hiszen ma már olyat veszünk, amilyet akarunk. Legyen sport-, slip-on, balerina vagy mokaszin, a cipom.hu webáruház kínálatában mindenki talál magának valót, ami illik a stílusához.

Ha valaki mindennapi használatra keres lábbelit, akkor tanácsos az utcai cipő kategóriába tartozó darabokat megtekintenie. Vagány modellek vannak a felhozatalban, ráadásul 10 000 Ft feletti rendelés esetében, teljesen díjtalan a házhozszállítás. A hétköznapi ügyintézésekhez ideális választás például a kék, magas talpú, művelúr női félcipő, aminek 4-5 cm a sarokmagassága.

Egy farmernadrággal remekül mutat ez a topánka, de akár szoknyával is bátran viselhető. Az ára pedig igazán kedvező, nem jelent nagy megterhelést a családi kasszának. Természetesen mindenki a saját stílusának megfelelő lábbelit vásárolja meg, a webáruház pedig ezt biztosítja a gazdag kínálatával.