Kerékpárok és alkatrészek kitűnő áron

Nyeregcsőre vagy csomagtartóra szerelhető kerékpár hátsó lámpa

  • 2019. november 26. kedd
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

A KRESZ előírja, hogy minden biciklit kötelező megfelelő világítással ellátni. A jogszabályok szerint, előre kadmium sárga vagy fehér fényt adó lámpa kell, a kerékpár hátsó lámpa viszont kizárólag piros fényforrás lehet.

Nem kötelező bringára szerelni, mert elfogadott a ruházatra vagy hátizsákra rögzíthető megoldás is. Ebben az esetben csak annyi az elvárás, hogy a lámpáknak előre és hátra kell világítaniuk.

A kiválasztásnál érdemes figyelembe venni, hogy milyen körülmények között fog tekerni, valamint az időjárás is egy fontos faktor. A Bikediscount webáruház kínálatában könnyedén megtalálhatja a megfelelő szettet a biciklire, hiszen kerékpár hátsó lámpák, előre szerelhető fényforrások és komplett szettek széles választékát sorakozik fel a polcokon.

Többféle márka közül válogathat, mint például Acor, Bikefun, Cateye, Infini, Sigma. Rögzítés szempontjából mindegy melyik megoldást részesíti előnyben, a nyeregcsőre, a csomagtartóra vagy a vázra szerelhető villogókat, mert náluk meg fogja találni azt, amire szüksége van.