Próbálta már cége szolgáltatásait reklámtáblán közzétenni?

  • 2014. szeptember 1. hétfő
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Reklámtáblák készítése
Reklámtáblák készítése

Ha még nem próbálta ki cége ismertségének és ezzel forgalmának növelését, a legkézenfekvőbb és még csak nem is a legköltségesebb módon, kattintson a tablak.eu weboldalra és kérjen tőlük ajánlatot reklámtáblák készítésére. Sok éves tapasztalattal rendelkeznek nem csak reklámtáblák, de cégtáblák és bármilyen más célra felhasználható táblák, fóliák, molinók gyártásában. Elkészítik a reklámtábla grafikáját, látványtervét.

Felmérik a helyszínt, a környezetet ahová a reklámtáblát szánjuk. Amit helyezhetünk homlokzatra, tetőre, de akár oszlopra is. készülhet alumíniumból, fából, üvegből, lehet világító, feszített fóliás, ledes megvilágítású, vagy neon.

Természetesen optimális méretben készítik el Önnek és olyan grafikával, betűtípussal készítik, ami leginkább tükrözi cége arculatát. A reklámtábla pozitív hatását erősíthetik a céges autóira helyezett dekorfóliákkal. Az egyszerűbb jelző, tiltó és információs táblákat, matricákat, öntapadós fóliákat a webáruházukon keresztül is megrendelheti. Mint például a dohányzást tiltó vagy engedélyező, utcanév, házszámtáblák, ajtófeliratok, ártáblák, szállító, menekülési jelzések, Braille táblák.