A reklám ajándék fontossága napjainkban

  • 2017. június 24. szombat
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Reklám ajándék

E téren a legfőbb rendelők közé sorolható Kanada, az Egyesült Királyság, Írország és az Egyesült Államok. A reklám ajándék szinte bármi lehet a promóció céljából, amelyet márkanévvel, logóval és szlogennel látnak el. Ezek között közkedveltek például a pólók, sapkák, bögrék, tollak, matricák, poszterek, kulcstartók, lufik, valamint lehetne még sorolni ezeket.

Kétféle csoportba sorolhatóak, a direkt és az indirekt. A direkt csomagokat a cég működése során saját termékeként állítja elő. Ebben az esetben nem a brandépítés a legfőbb cél, mert a termékeket egyaránt népszerűsíteni fogja a vállalat.

Az indirekt reklám ajándék előállítását nem a cég végzi, hanem csak alkalmazza a vállalkozás népszerűsítésére. Nagyon sok csomag kisméretű és az értéke is alacsony, viszont megtalálhatóak a prémium kategóriás, minőségi termékek is közöttük. Ezek az internetes oldalon megtalálhatók csoportosítva, akár ár és minőség szerint. Néhány esetben kedvezményesen vásárolhatja meg azokat a rendelés számától függően.