Harry Potter poszter puzzle

Ron Weasley puzzle nemcsak gyűjtőknek

  • 2019. június 17. hétfő
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Az igazi rajongóknak kötelező darab, de azoknak is kiváló kikapcsolódást biztosít, akik egyszerűen csak kedvelik a Harry Potter világát.

A Ron Weasley puzzle olyan módon lett megalkotva, hogy gyerekek és felnőttek is örömüket leljék benne. A szülők így együtt játszhatnak a csemetéikkel, ami egyik félnek sem lesz unalmas, hiszen a Ron Weasley puzzle ösztönző hatással bír, ugyanis a falra is rögzíthető, ráadásul még ragasztó sem kell hozzá. Remekül mutat például a gyerekszobában.

A poszterek nagy divatnak számítottak régen, viszont ebben a formában még manapság is rendkívül élvezetes a kirakásuk. A Ron Weasley puzzle ott kell legyen minden gyűjteményben!

A kirakós darabjai pontosan illeszkednek és mivel 500 darabból áll, ezért a kirakása közepesen nehéznek számít. Aki igazán beleéli magát abba a varázsvilágba, amiben Harry, Ron és Hermione kalandoztak, akkor a Ron Weasley puzzle akár az első alkalommal kirakható. Persze sok más témájú poszter puzzle található a kínálatban, kiváló minőségben és verhetetlen áron.