műanyag nád kerítés ár

Sok előnnyel bír a Rattan kerítés takaró

  • 2020. szeptember 14. hétfő
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Az árnyékoló hálókat már évtizedek óta előszeretettel használják a kültéri árnyékolástechnikában és belátásvédelemben. A vásárlók nagy kedvence a Rattan kerítés takaró, amelyik a sokoldalúságának köszönhetően vált annyira népszerűvé. Ezt számtalan helyen fel lehet használni, nem csupán kerítéseknél.

A Rattan kerítés takaró épp úgy beválik a teraszokon, medencék körül és erkélyeken, akárcsak a pergolát esetében. A termék főként a napsugarak ellen hatékony, szőtt kerítés esetében azonban a kíváncsi tekinteteket is távol tartja. A Kerítésrendszerek Kft. már évek óta forgalmazza ezt a produktumot, és számtalan vásárló innen vette ezt meg.

A webboltban magas nívójú termékek várják az érdeklődőket. A Rattan kerítés takaró nagyon sok jó tulajdonsággal rendelkezik. A belátásgátló előnyei közé tartozik, hogy méretre vágható, hosszú élettartamú, UV-stabil, dekoratív és elegáns megjelenésű. A Rattan kerítés takaró megvehető 5 négyzetméteres tekercsben, és akár 50 méteres kiszerelésben is.

A shopban különféle típusok közül válogathat az ember, attól függően, hogy kis vagy nagy mennyiségre van szüksége. A produktum mellé megvehetőek a különféle tartozékok is, akárcsak a kötözők. Ezekkel még egyszerűbben meg lehet oldani a produktum felszerelését. Sokan azért döntenek a Kerítésrendszerek Kft. mellett, mert itt az árak alacsonyak.

Itt a műanyag nád kerítés ár is kedvező

Rengetegen nagyon örülnek annak, hogy a boltban a kifogástalan színvonal a megfizethető árakkal találkozik. Erre talán a legjobb példa, hogy a műanyag nád kerítés ár abszolút jutányos. Igazán felkapott fajta a zöld színű ovális műanyag nádszövet. A termék PVC-ből készült és UV álló adalékkal ellátott. Nagyon jól ellenáll a Nap erős, káros sugarainak.

A tartósságot az adja, hogy az elemek egymáshoz poliamid zsinórral vannak rögzítve, aminek köszönhetően, nagyon szeles helyen is helytállnak. A műanyag nád kerítés ár még úgy is alacsony, hogy a kellékek támrendszert igényelnek. Azt még tudni kell, hogy igény szerint a nádfonat hosszúsága méretre szabható a poliamid zsinórok felbontásával. A műanyag nád kerítés ár kedvező a 13 mm széles fajtáknál egyaránt.