Sokat vár a Microsoft az Xbox One X-től

  • 2017. szeptember 13. szerda
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Xbox One X

Egy olyan világban, ahol mindig minden változik, sőt fejlődik, állandóan tartani kell a lépést, különben lemaradunk. Ez nemcsak az emberekre, hanem a cégekre és vállalatokra is igaz. Ennek egyik nyilvánvaló bizonyítéka a november 7-én megjelenő Xbox One X, amit a világ legerősebb konzoljaként harangoztak be, ugyanis 40%-al jobb teljesítményt nyújt, mint a jelenlegi piacon található konzolok bármelyike.

Olyan mintha a jövőből érkezett volna a jelenbe. Richard Leadbetter szerint az Xbox One X-re a technológia, a mesteri munka, és a részletek iránti elköteleződés jellemző. Ez az állítás meg is állja a helyét, hiszen amit ebbe a konzolba beépítettek, és amit nyújtani tud, az a mai csúcstechnika csúcsát képezi.

A 8 magos és 2,3 GHz-s processzorának köszönhetően simább játékmenetet és kifinomult interakciókat kapunk. A 12 GB-os GDDR5 grafikus memóriája nagyobb sebességet és teljesítményt kölcsönöz, aminek eredményeképpen gyorsabb a betöltési idő,és a játékban megjelenő világok nagyobbnak, a horizontok távolabbinak tűnnek.

A 6 teraflopos grafikai processzora valódi 4K-s játékélményt nyújt, hiszen minden eddiginél részletesebb felbontással, karakter-, és környezetábrázolással teszi élvezetessé a játékot. Bár teljesítménye a jelenlegi konzolok között a legnagyobb, mégis az Xboxok közül ez a kiadás rendelkezik a legkisebb mérettel.

Annak ellenére, hogy a világ legerősebb gamer konzolprocesszorával rendelkezik, mégsem termelődik több hő, mivel speciális folyadékhűtéssel és centrifugális ventilátorral gondoskodtak arról, hogy a készülék ne melegedjen fel túlságosan. Az igazán jó hír, hogy mindennel kompatibilis, amivel az Xbox One is.

Sőt annak minden kiegészítője működik az Xbox One X konzollal, vagyis nem kell sem adapter, sem más átalakító kábel. A felsoroltakból látható, hogy miért bizonyul a Microsoft által piacra dobott eszköz jelenleg a világ legerősebb konzoljának. Ha az első között szeretnél lenni azokkal, akik részesülnek az Xbox One X által nyújtott páratlan játékélményben, akkor ragadd meg az előrendelés lehetőségét a Konzolok Szervize weboldalán.