feszített vászon

Sokféle méretben kapható feszített vászon

  • 2021. április 20. kedd
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Úgy érezzük, hogy lelkünkből kitörni vágyik egy elképzelés és azt mihamarabb szeretnénk megalkotni? Ebben az esetben nem elég csak ecsetet és festéket ragadni, mert a feszített vászon ugyanolyan fontos alapanyag. Ezen termék nélkül nem nagyon fogunk boldogulni, főleg akkor, ha kifejezetten olyan képeket szeretnénk alkotni, amelyeket a jövőben értékesítünk vagy felhasználunk az otthonunk díszítésére.

Szerencsére nem kell messzire menjünk, ha szeretnénk különféle mérettel rendelkező feszített vászon kivitelek között válogatni. Elég lesz csak a muveszellato.com weboldalra ellátogatnunk, ahol máris hatalmas kínálat fogad bennünket. Az olaj, akril, gouache technikához egyaránt alkalmazható Munkácsy vászontípusok univerzális alapozással vannak ellátva.

Azonnal felhasználhatóak, minden különösebb előkészítés nélkül. A feszített vászon kellő merevséggel rendelkezik, így biztosított lesz az egyenletes felület, amire bátran tudunk majd alkotni. Legyen az kisebb vagy nagyobb méretű, amire aktuálisan igényünk van, érdemes előre bekészíteni, hogy bármikor használatba kerülhessenek.

Címkék: