Stramm és hatékony a Gardena robotfűnyíró

  • 2018. február 5. hétfő
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Gardena robotfűnyíró

Hazánkban, de talán a világon is, az egyik legismertebb robotporszívó márka az iRobot. Ennek igen felkapott változata a Roomba 616-os modell. Ennél a robot porszívó ár roppant kedvező, ami miatt egyből világossá válik, hogy miért is vették meg ezt olyan sokan. Erről a cégről bátran el lehet mondani, hogy mindig is a fejlesztésre és innovációra törekszik. Ezért nem is csoda, hogy sohasem kell sokat várni az iRobot család legújabb tagjára. A nem is olyan rég megjelent iRobot Roomba 605-ös porszívó robot modell után már kapható az iRobot Roomba 616 masina is.

Ez pedig azt jelenti, hogy nem csupán a 800-as sorozat bővül, de a 600-as is. A robot porszívó ár mind a két kategóriánál igencsak kedvező. Aki mindig is figyelemmel követi ezeket a takarításra alkalmazható robotokat, az tudja, hogy mire is képes egy iRobot gépecske. A kezdetekben megjelent modellekből, hosszú évek alatt sikerült a cégnek egy rendkívül megbízható és kiváló takarítási minőséggel rendelkező porszívót kifejlesztenni. Ennek pedig nagyon örülnek azok a háziasszonyok, akik nem szeretnek porszívózni.

A robot porszívó ár igencsak kedvező a robotguru.hu webshop oldalán. Az online áruház honlapjára látogatva az is kiderül, hogy itt megrendelhető a Gardena robotfűnyíró produktum is, amelyik szinték csak dicséretet érdemel. Aki tökéletes, szép és ápolt pázsitra vágyik, az muszáj megvegye ezt. A szerkezet a precíziós késeknek hála roncsolás nélkül vágja le a fűszálakat. A speciális, Sensor Cut nevet viselő rendszer miatt a Gardena robotfűnyíró semmiképp sem okoz lenyomatokat a füvön. A vágási magasság beállítása egyszerűen, szerszám nélkül elvégezhető.

A Gardena robotfűnyíró fő pozitívuma még az, hogy több éven keresztül megbízhatóan működik. Ezt az Easy Passage üzemmód garantálja. Ez lehetővé teszi, hogy a fűnyíró gondmentesen átmenjen a szűk átjárókon is anélkül, hogy nyomot hagyna maga után. A Gardena robotfűnyíró strammságáért a roppant ütésálló műanyag ház felel. Emiatt a masina nagyon robusztus és ennek még a gyakori kedvezőtlen időjárás sem tesz rosszat. Természetesen ez még esőben is remekül tud dolgozni.