Szén vásárlás megbízható helyről

  • 2018. július 30. hétfő
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Szén vásárlás

Sok háztartásban szénnel oldják meg a téli fűtést, ami azért jó, mert akinek nincs túl sok helye a tárolásra, az megveheti zsákos kiszerelésben is, valamint ennek a tüzelőanyagnak az ára is kedvezőbb, mint például amennyibe a gázfűtés kerül. Ez pedig egyáltalán nem elhanyagolható szempont. A szén árak Borsod megyében talán még alacsonyabbak egy picivel, úgyhogy itt érdemes szétnéznie, ha a télire valót akarja a közeljövőben beszerezni. Erre ideális hely a Mátra Brikett Kft. telephelye, amelyik Bükkábrányban található.

Ha biztos akar lenni abban, hogy a megvásárolt szén mennyisége pontosan annyi, mint amennyit kifizetett, akkor válassza bátran a zsákos szenet! Abban az esetben is ezt a megoldást tudjuk javasolni, ha nem akarja fáradtságos munkával az udvarra ömlesztve leborított szenet behordani a tárolóba. Ezért keresse bizalommal a fent említett vállalkozást és vásárolja meg tőlük a tüzelőt! Ahogyan már említettük, a szén árak Borsod megyében nem tartoznak a túl magas kategóriába.

A szén vásárlás ennél a vállalatnál semmilyen akadályba nem ütközik. Nagyon sokan tüzelnek szénnel manapság hazánkban, ezért Ön is megoldhatja így a háza fűtését. Persze szén vásárlás előtt figyelni kell az árakat és ami még fontosabb, a fűtőértéket! Ezeket megtudhatja, ha belép a matrabrikett.hu webáruház honlapjára, ahol kész táblázattal várják. Ami a szénárakat illeti, eláruljuk, hogy a feketeszén a legmagasabb kategória, ezt 8000-9000 Ft/q lehet megvenni.

A barnaszén, fajtától függően 4500-7000 Ft/q összegért vásárolható meg, míg a lignit, ami kisebb kalóriaértékű, 2900-3500 Ft/q szerezhető be. A honlapon böngészve, összehasonlítást is tehet például a gázfűtés és a szénnel történő változat között. Sok információ megtalálható ezen az oldalon, ráadásul a szén vásárlás is egyszerűen elvégezhető. A megrendelés után, a vállalkozás kiszállítja Önnek a tüzelőt. Tehát, ha megtalálta a matrabrikett.hu weboldalt, ne is lapozzon tovább, mert megvan az a hely, ahonnan megvásárolhatja, amire a hideg évszakban szüksége van!