anekke hátizsák

Szép darab az Anekke hátizsák

  • 2024. január 31. szerda
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

A legtöbb, utcán látható hátitáska általában egyszínű, nincs rajtuk semmiféle minta vagy dekoráció. Bár ezek is jól mutatnak, de az Anekke hátizsák különleges, dekoratív momentumokkal hívja fel magára a figyelmet. Persze egyéb jó tulajdonságokkal is rendelkeznek ezek a modellek, mint a tágas tér, a könnyen rendszerezhető pakolás.

A hatizsakom.hu webshopban kapható 3 rekeszes Contemporary Kyomu Anekke hátizsákot a kortárs és a modern művészet ihlette. A Kyomu japán szó jelentése egy valóra vált álom és az adott hátitáska mintázatát az álmok ihlették.

A táska középső rekeszében kaptak helyet a belső zsebek, ezekből találunk cipzáras, osztott-nyitott típust is. Ezekbe a zsebekbe az apróbb tárgyainkat helyezhetjük el biztonságban.

Kényelmes, méretre igazítható a vállpántja, a rendszerezhetőség növelése érdekében pedig cipzáras zsebek találhatóak az elején és a hátulján egyaránt. Az Anekke hátizsák csodás, fémes márkajelzéssel, díszekkel, hímzésekkel és függődíszekkel van ékesítve. Nagyon szép.

Címkék: