Páraelszívó a szobában

Szobai páraelszívó az egészséges levegőért

  • 2019. március 27. szerda
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Amikor a magas páratartalom okozta problémák kezdenek elhatalmasodni a lakásban, akkor megpróbálunk gyakrabban szellőztetni.

Ezt követik a különféle házi praktikák kipróbálása és tesztelése, több-kevesebb sikerrel, majd beszerzésre kerül egy szobai páraelszívó, ami látszólag véget vet a problémának. Ha már addig kialakult a penész a falakon, akkor ez a berendezés sem fogja eltűntetni a csúnya foltokat a falakról, viszont megállíthatja ezeknek a terjedését. A szobai páraelszívó kellemes légkört teremt a lakásban.

Nemcsak a komfortérzetet növeli, de az egészséges környezet megteremtésében is hatalmas szerepet játszik. Aki valamilyen légúti betegségben szenved, annak különösen ajánlott az ideális páratartalom megteremtése a lakásban, különben egyre súlyosabb tünetek jelentkezhetnek.

Egy felmérés szerint, az asztmás betegek sokkal jobban érezték magukat azokban a helyiségekben, ahol a későbbiekben el lett helyezve egy szobai páraelszívó. Az lpv.hu által forgalmazott Trotec szobai páraelszívó rendkívül hatékony berendezés.