Törtcsavar kiszedő verhetetlen áron

Szorult helyzetre törtcsavar kiszedő

  • 2019. április 5. péntek
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

A szögek kihúzása nem jelent nehézséget, hiszen egy harapófogóval vagy egy ácskalapáccsal pillanatok alatt megoldható a dolog. De mi a helyzet az olyan csavarokkal, amelyek annyira elrozsdásodtak, hogy lehetetlenné vált a kicsavarásuk?

Sok barkácskészletből sajnos hiányzik a törtcsavar kiszedő, pedig egy rendkívül hasznos dolog. A feszegetéssel, fúrással könnyen tönkre lehet tenni egy pótolhatatlan alkatrészt, amibe beletört az egyik csavar.

A törtcsavar kiszedővel azonban szakszerűen lehet megoldani ezt a lehetetlennek tűnő feladatot. Minden problémára megvan a megfelelő szerszám, csupán tisztában kell lennünk azzal, hogy mikor mit kell használni és honnan lehet azt beszerezni.

A törtcsavar kiszedő használata nem igényel különösebb szakértelmet, viszont nem jó kapkodni, mert megvan rá az esély, hogy tönkretesszük a menetet. Ha ez megtörténik, akkor a törtcsavar kiszedő mellé máris be kell szereznünk egy menetvágót is. Az Abroboro német minőséget képvisel, ezért kitűnő választás, hiszen gazdaságos áron rendelhető meg.