biztonsági lakat

Tényleg nehezebb egy biztonsági lakat kinyitása?

  • 2021. január 26. kedd
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Sokszor megesik, hogy egy helyiséget egy külső kellékkel kell lezárni. A megfelelő biztonsági lakat alkalmazásával különösen meg lehet nehezíteni a potenciális tolvajok dolgát. Olyan szituációkban, ahol a megszokott zárak szóba sem jöhetnek, mivel nincs kellő hely a beszerelésre, csakis a biztonsági lakat jöhet szóba.

A tartozék kiegészítő védelemre maximálisan megfelel, illetve az is jó tulajdonsága az eszköznek, hogy óriási választékban kapható a hazai internetes áruházakban. A lakat lehet hagyományos is, de felkapottak manapság a speciális kültéri, számzáras és egyedi biztonsági modellek egyaránt.

Az utóbbiak a komoly megpróbáltatásokat is jól viselik, és minőségi lakatpánttal kombinálva magas lopáskockázat esetén is alkalmazhatók. A Zárdepo kínálatában a termékek magas minősége adott, hiszen a cég csakis neves és elismert brandek produktumait forgalmazza.

Az eszközök kiváló minőségűek, hihetetlenül jól bírják a strapát, illetve nem fognak tönkremenni pár éven belül. A webshopban megvehető, minden érdekvédelemre alkalmazott lakatokat biztonsági szint szerint osztályozták a szakértők annak érdekében, hogy a választás a lehető legegyszerűbb legyen. Mit is jelentenek ezek a szintek?

Nos, a termékek 1-től 10-ig vannak kategorizálva aszerint, hogy mennyire biztonságosak és megbízhatóak. Érthető módon az a lakat, amelyik a 10-es szinten van, a legprofibbnak bizonyul, míg az 1-es csoportba tartozó modell nem nyújtja a legjobb védelmet. Milyen lakat fajták közül lehet választani a cég oldalán?

A boltban megrendelhetőek egyforma kulcsos, összes kulcsos működtetésű, biztonsági, normál, kültéri, számzáras, hosszúkengyelű és ujjlenyomatos lakatok is. A kulcsos működtetésű modellek esetében a kulcsok egyediek, ezért még azonos típus vásárlása esetén sem fogják nyitni a többi példányt.

Még mindig kedveltek a normál kengyeles lakatok is. Ez érthető, hiszen egy ilyen modell ára reális és általános felhasználásra lett kreálva. A kisebb méretűeket csak csekély lopáskockázat esetén érdemes bevetni, például bőröndök, dobozok, öltözőszekrények és kazetták lezárására.

Címkék: