Töltsön el egy pihentető wellness hétvégét!

  • 2014. február 27. csütörtök
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Wellness hétvég
Wellness hétvég

Nem tudja, hol töltsön el egy igazán pihentető és felejthetetlen hétvégét, mely nemcsak feltölti energiával, hanem hihetetlenül egészséges is? A válasz a kérdésre megtalálható a wellnessakcio.hu oldalon, a felejthetetlen wellness hétvégéket egybegyűjtő portálon.

 

A honlapon Magyarország legszínvonalasabb wellness hoteljei közül választhatja ki az Ön számára minden szempontból a legmegfelelőbbet. Az oldal lehetőséget teremt a keresési találatok szűkítésére is. Például kereshet ár, hoteltípus, szép kártya és csomagtípus szerint is.

Nincs többé órák hosszat történő keresgélés a neten a megfelelő szálláshely megtalálásáért, a wellnessakció.hu oldal segítségével könnyűszerrel és percek alatt megtalálhatja azt a szálláshelyet, ahol eltöltheti álmai wellness hétvégéjét.

Az itt található szálláshelyek rengeteg akcióval és tavaszi wellness csomaggal várják vendégeiket.

 

Wellness hétvégék vadregényes helyeken

 

A Salgótarján-Eresztvényi Salgó hotelben például rengeteg wellness csomag közül válogathat. Az All Inclusive nyaralás keretében évszázados parkerdőre néző hotelszobákban töltheti el hétvégéjét, ingyenes finn szauna és fitneszgépek állnak majd rendelkezésére, továbbá ingyenes sakk, darts, asztalitenisz programok is várják a kikapcsolódni vágyókat.

Az Erdőillatú hosszú hétvége wellness csomag ajánlata a következőket tartalmazza: szállás a parkerdőre tekintő szobákban, félpanziós, illetve teljes panziós ellátás, ingyenes wifi- és parkoló használat, valamint számos ingyenes szabadidőprogram.

 

Az egri Hotel Villa Völgy Wellness és Konferencia ajánlatai közt megtalálhatók februári Last Minute akciók, a Húsvéti tréfa répa hétvége Aranyosi Péterrel, Pihentető Villanapok, mely magába foglalja a bőséges svédasztalos reggeliket, a svédasztalos vagy menüválasztós vacsorákat, valamint a szálloda élménystrandjának és beltéri wellness részlegének korlátlan használatát. Tekintse meg a wellnessakció.hu további wellness hétvégi ajánlatait.

 

A Sopronban található Botique Hotel Civitas szintén számos wellness csomaggal várja vendégeit. A csomagajánlat szép korúaknak wellness csomag keretén belül például direkt idősebb személyeknek szóló kikapcsolódási és pihenési programra nyílik lehetőség. A wellness csomag tartalmazza a superior kétágyas szobákban való szállást négy éjszakára, bőséges büféreggelit, délutáni kávé- és teadélutánokat, múzeumi belépőt és számos szabadidős programot. A hotel, borkalandok Sopronban ajánlatán belül hidegtálas borkóstolóra nyílik lehetőségük a vendégeknek a Soproni Bor és Zsindelyes Pálinkaházban, illetve sok más szabadidő programra kedvezményes árajánlatokkal