Feledhetetlen látvány

Tűzzsonglőrök interaktív programokkal

  • 2019. szeptember 10. kedd
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

A többéves tapasztalatnak hála, nagyon sokféle műsor közül lehet válogatni. A különféle produkciók különlegessége természetesen a látvány, továbbá az, hogy ezt minden korosztály kivétel nélkül élvezi.

A legkisebbek kedvéért, a tűzzsonglőrök összeállítottak egy interaktív tűzshow-t, ami találóan a „(NE) játssz a tűzzel!“ elnevezést kapta, amiben a gyerekek maguk is részt vehetnek a mutatványokban. Természetesen nincs szó semmilyen veszélyes produkcióról, hiszen az ifjak mellett mindvégig ott lesznek a Lángoló Leguánok szakavatott tagjai.

Erről az előadásról több kép is megtekinthető a leguanok.hu weboldalon. A tűzzsonglőrök itt még nem fogytak ki az ötletekből.

Azért, hogy a kicsik megismerkedhessenek a zsonglőrködés világával, kipróbálhatják a különféle cirkuszi zsonglőr eszközöket. A repertoárban szerepel a Diaboló, Virágpálca, Zsonglőr labdák, tányérok, Poi, Buzogány, stb. A tűzzsonglőrök segítenek a technikák bemutatásában és elsajátításában. Ez a program kifejezetten ajánlott az iskoláknak, óvodáknak.

Címkék: