Végleges szőrtelenítés lézerrel

  • 2016. november 13. vasárnap
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Lézeres szőrtelenítés
Lézeres szőrtelenítés

Mit szólna ahhoz, ha nem kellene többet a nem kívánatos szőrszálaival bíbelődnie, sem otthon, sem pedig a kozmetikusnál? Itt olvashat a végleges szőrtelenítésről részletesebben a kozmetikastudio.hu/ipl-vegleges-szortelenites/ oldalon. A lézeres szőrtelenítésről bizonyára már sokat hallott.

De azt tudta, hogy ez azoknál a személyeknél működik a leghatékonyabban, akiknek sötét színű a szőrük és világos a bőrük? Igen, ők azok, akiket a leginkább zavarnak a szőrszálak, még ha picik is, hiszen nagyon jól látszanak a bőrükön. Néhány kezelés elvégzése után, ezeknek a szálaknak a tövében lévő szőrtüszők elhalnak, emiatt nem képződnek újra.

Ezt a fajta szőrtelenítést villanófényes kezelésnek is nevezik, amit nem mindegyik kozmetika tud felajánlani a vendégei számára. Ezért is érdeklődjön afelől, hogy a kiválasztott kozmetikában milyen eljárással végzik el a műveletet. Ugyanis a lézeres vagy más néven IPL szőrtelenítés az egyik leghatékonyabb mind közül. Lépjen be a kozmetikastudio.hu/ipl-vegleges-szortelenites/ weblapra és tájékozódjon!