vízszűrő kancsók

Vízszűrő kancsók a minőségi vízért

  • 2022. február 6. vasárnap
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

A termékek kiemelkedő előnye, persze a hatékonyságon kívül, a kiváló ár-érték arány. A vízszűrő kancsók fantasztikusak, szépek, hasznosak, ebből kifolyólag a konyhák ékességei is lehetnek. A szűrőbetét, amit természetesen cserélni kell, nagyon egyszerűen beszerezhető és pótolható.

Nincsenek a vízhálózatra csatlakoztatva, szóval nem köthetőek konkrét helyre. Oda teheti ahová csak szeretné, vagyis ahol szükség van rá. A szűrőcsere mellesleg havonta egyszer esedékes, ami nem vesz több időt igénybe, mint néhány perc. A vízszűrő kancsók tartalmaznak ioncserélő gyantát, ami csökkenti a tisztított folyadék keménységét. Tudni kell, hogy a lágyabb víz kevesebb vízlerakódást eredményez. Hazánkban a Brita és a Laica típusok hatalmas népszerűségnek örvendnek.

Ezeknél a variációknál hosszútávon biztosított a szűrőbetét ellátás. A vízszűrő kancsók ára változó. Akár 20 ezer Forint alatt is vásárolhat minőségi változatokat. Aktívszenes technológiával működnek, ezáltal megkötik a csapvízből származó mikro, valamint makro szennyeződéseket.