2018-ban megjelenik a Kozmosz intelligenciája

  • 2018. február 21. szerda
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
A Kozmosz intelligenciája

Az ember hajlamos azt hinni, hogy a legnagyobb az egész univerzumban. Amikor aztán kicsit jobban belemélyedünk a rejtelmekbe, akkor könnyedén rájövünk, hogy csak egy porszem vagyunk a hatalmas gépezetben, ami folyton változik. A Kozmosz intelligenciája szinte felmérhetetlenül hatalmas. Természetesen mi is részei vagyunk ennek, de a kérdés az, hogy pontosan mekkora mértékben?

Ha nem érjük be azzal, amit eddig tudtunk vagy igyekszünk a dolgok mélyére tekinteni, akkor most remek lehetőségünk nyílik erre. A Kozmosz intelligenciája könyv formájában a 2018-as évben megjelenik és válaszol sok olyan kérdésre, amire kíváncsiak vagyunk. Ismerjük meg azt a csodálatos világegyetemet, ami körülvesz bennünket és találjuk meg benne a helyünket!

Az élet biztosan nemcsak annyiról szól, amennyit elmondanak nekünk. Gürcölés és küzdelem, vagy van egy határ, amin túllépve újjá születhetünk? A Kozmosz intelligenciája végtelen, de mégis elérhető bárkinek, aki mer kérdéseket feltenni és hajlandó meghallani az azokra érkező válaszokat.