blackout függöny

A blackout függöny kiemelkedő előnyei

  • 2019. október 12. szombat
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

A sötétítőknek az lenne a legfőbb feladatuk, hogy gátat szabjanak a beáramló fénysugaraknak, illetve a járókelők, szomszédok kíváncsiságának. Azonban, ezen elvárásoknak sok esetben nem tudnak megfelelni vagy legalább is nem annyira, ahogy azt mi szeretnénk.

Éppen ezért, ha teljes fénykizárást szeretnénk, illetve azt, hogy még csak az árnyékunkat se láthassák kintről, amikor ég a villany, akkor érdemes eleve a blackout függöny mellett döntetünk. Nincs miért kísérletezni, hogy melyik anyag és szín tudná kielégíteni az igényeinket, mert ilyen esetben a blackout függöny jelenti a tökéletes alternatívát.

Ezen 3 rétegű lakástextíliánál keresve sem találnánk jobbat, hiszen több mint 95 százalékban képes kiszűrni a fényt, sőt, még a lakás hőszigetelésében is nagy szerepet vállalhat. Ugyanis a speciális kialakításának hála, télen a hideget, nyáron a meleget megtartani, extra védelmet nyújtva az ablakok előtt, ami még egy igen kiemelkedő előny, ami a blackout függöny beszerzése mellett szól.

Ugyanakkor, ha szeretnénk, hogy ne csak a funkcionális szerepét tudja maximálisan betölteni, akkor érdemes figyelmet fordítani a megjelenésére és olyan szín, minta illetve anyag mellett dönteni, ami tökéletesen illik az adott szoba, helyiség stílusához.

Ha pedig tovább fokoznánk a látványt, akkor a függönyráncoló megvásárlására is ajánlott sort keríteni, hiszen ennek a segítségével még szebb esést adhatunk nemcsak a blackout, hanem bármilyen textíliáknak. A függönyráncoló vagy más néven behúzó szalag értelemszerűen hosszabb kell legyen, mint a karnis, de a pontos méret attól függ, hogy milyen sűrű ráncolást szeretnénk.

Ez lehet 1,5-szeres, 2-szeres és 2,5-szeres is a vitrázs rúdhoz képest, tehát vásárlás előtt mindenképpen elhatározásra kell jutni azzal kapcsolatban, hogy milyen végeredményre vágyunk. Ha pedig már van elképzelésünk erről, akkor csak fel kell keresni a piramisfuggony.hu webáruházat, kiválasztani a megfelelő típusú függönyráncolót és a rendelés elküldése előtt megadni a szükséges méretet is, centiméterben kifejezve.

Címkék: