Forrás: himgeurope.com

A hajbeültetés egy napja

  • 2019. október 7. hétfő
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

A HIMG klinikán egy hajátültetés általában 1 vagy 2 napos attól függően, hogy mekkora területet kell majd beültetni. A beavatkozás hossza függhet még az elvégzendő munka komplexitásától is pl. hosszú haj közé történő beültetés vagy ősz hajszálak beültetése mindig időigényesebb feladat.

A hajbeültetés reggelén egy általános orvosi kontrollal kezdünk. Ezután következik a hajvágás a donorterületen, majd a hajvonal meg- és a beültetésre szánt terület berajzolása. Körülbelül 8:00-kor elkezdődik a beavatkozás első fele, vagyis a hajszálak kinyerése.A fájdalommentesség érdekében mindenekelőtt többlépéses érzéstelenítést alkalmazunk. Ezután a kinyerés egy speciális, rendkívül kis átmérőjű tű segítségével történik. A beavatkozás alatt lehetőség van zenehallgatásra vagy akár filmnézésre is. Dél környékén klinikánk ebédről gondoskodik pácienseinek.

A hajbeültetés második felében a hajszálakat átültetjük a célterültre. Az itt használt implantáló tű ugyanolyan méretű, mint a kinyeréshez használt. A hajszálakat klinikánk orvosai minden esetben úgy ültetik be, hogy a lehető legsűrűbb és legtermészetesebb legyen majd a végeredmény. Az egész beavatkozás során kb. két óránként szünetet tartunk, hogy senkinek se legyen megterhelő a hajbeültetés.

Az eljárás végeztével bekötjük a fejet a donorterületen, majd ellátjuk páciensünket a hajbeültetés utáni készítményeinkkel, melyeket még néhány hónapig használnia kell a tökéletes végeredmény elérése érdekében, amire minimum pár hónapot, de maximum egy évet kell várni.

Minőségi hajbeültetés csak a HIMG hajbeültetési klinikától!

Forrás: himgeurope.com

Címkék: