lézeres szintező

A Bosch GLL 3-80 C kompakt lézeres szintező

  • 2021. augusztus 23. hétfő
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

A szintezés tipikusan azon munkák közé tartozik, amelyek esetében alapvető fontossággal bír a precizitás. A megfelelő szerszám hiányában, akárcsak a lézeres szintező, a tökéletes végeredmény biztosan elmarad. Ezért is döntenek a mérnökök és szakértők a Bosch GLL 3-80 C kompakt multifunkciós vonallézer mellett, amikor beltéri alkalmazásra kell egy műszer.

A szintezés 360 fokban a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben megoldható. A maga kategóriáján belül, a Bosch GLL 3-80 C azért számít egyedülállónak, mert képes egyidejűleg kivetíteni 360°-ban két függőleges és egy vízszintes lézerfény-síkot.

Mindez pedig azt jelenti, hogy ezen lézeres szintező segítségével akár több személy is egyidejűleg dolgozhat, akár egy nagyobb rádiuszon belül. A beépített BOSCH CAL Guard felügyelet is adott, így a GLL 3-80 C készüléket bármikor ellenőrizheti a tulajdonos, még abban az esetben is, ha a lézer ki van kapcsolva, vagy az elemeket/akkumulátorokat kivette.

A lézeres szintező intelligens jellegét igazolja, hogy a CAL védőrendszer egyből figyelmeztet arra, hogy a kalibráció leellenőrzése szükségessé vált. Főleg akkor kötelező ez, amikor az eszköz leesett, a tárolási hőmérsékleten kívül volt, vagy a kalibrálás ellenőrzése nélkül eltelt idő elérte a 12 hónapot.

Elengedhetetlen a sokoldalú flexkorong

Szinte minden szakmában szükség van egy olyan vágótárcsára, amivel több munkát is lehet végezni. Pontosan ilyen a Bosch Carbide Multi Wheel flexkorong, ami kibővíti a kis sarokcsiszolók alkalmazási területét, így végre lehet műanyagot és fát is vágni.

A tárcsával olyan puha anyagokbal is boldogulni lehet, akárcsak a PVC vagy épp a fenyőfa. Sokkal egyszerűbb lesz hát ezekkel a matériákkal a munka. A Carbide Multi-Wheel flexkorong átalakítja a sarokcsiszolót multifunkcionális szerszámmá.

A kellék vékony dizájnja és speciális kivezető nyílása mindenképp előnynek számít, hiszen ez garantálja a sajátos vágási sebességet, elkerülve a flexkorong deformálódását. Meg kell említeni a keményfém kivitelt is. A kiválasztott szemcse minősége és mérete lehetővé teszi a többféle felhasználást

Címkék: