A hidraulikus prés erőkifejtése hatalmas

  • 2016. április 27. szerda
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
A hidraulikus prés fajtái
A hidraulikus prés típusai

A présgépek nagyon elterjedt eszközök, amire számtalan műhelynek, szerviznek, autószerelő cégnek szüksége van. A hidraulikus prés gyakran használt eszköz, ugyanis ezt a szerszámot nem lehet könnyedén pótolni.

A fent leírt szervizek előszeretettel vásárolják meg a minőségi prést, tudva, hogy csakis színvonalas szerszámmal lehet kifogástalan munkát végezni. Nem árt tudni, hogy a préseket tekintve is számos fajtát különböztethetünk meg.

Az egyik leginkább elterjedtnek a nagy erővel rendelkező pneumatikus, pneumatikus-hidraulikus prés nevezhető, ami hatalmas erőkifejtésre képes. Ez az eszköz nem ismer határokat és a legnagyobb erőhatás kifejtést is el lehet vele érni.

A másik típus a sokkal kisebb, könnyebben kezelhető hidraulikus prés, amit egyszerűen lehet alkalmazni számos területen. Mindkettőt előszeretettel használják különböző célokra a műhelyekben és autószerelő szervizekben. A hidraulikus prés fontossága vitathatatlan, ezért egy komolyabb műhely nem is működhet hibamentesen ezen szerszám nélkül.