Autó optikai tuning? Akkor plotterfólia!

  • 2016. április 28. csütörtök
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
A plotterfólia öntapadós
A plotterfólia öntapadós

Mostanság egy gyatrább külsejű kocsit is fel lehet dobni néhány matricával, és ehhez pedig nem kell hatalmas összegeket befektetnie senkinek. A plotterfólia segítségével bárki egyszerűen és olcsón teheti gépjárműve kinézetét szebbé. Ezeknek az öntapadós anyagoknak a beszerzéséért senkinek sem kell elhagynia otthonát, ugyanis online is beszerezhetőek.

Az AKA Digital Media ugyanakkor kis- és nagykereskedőknek kínálja termékeit, mivel ezeket csakis nagyobb mennyiségben árusítja. A plotterfólia többféle színben is kapható, így a választék hatalmas, ami azért jó, mert így mindenki kedvére válogathat.

Természetesen, a színes fóliák mellett átlátszó, nyomtatható típust is lehet találni a www.akadigitalmedia.hu webáruházban, így akit ilyesféle produktumok érdekelnek, az mindenképp látogasson el ide. A plotterfólia ára tulajdonképpen nem is magas, és ami a legjobb, hogy kiválóan ellenáll a környezeti hatásoknak, ez pedig azt eredményezi, hogy hihetetlenül hosszú élettartammal rendelkezik.

A plotterfólia nemcsak az autó külső felületére helyezhető fel, hanem a járgány belsejét is fel lehet dobni ezzel a színes anyaggal. Az UNICAST 9600 típusú anyagról azt kell tudni, hogy direkt díszítési célra lett kifejlesztve, ezért ezekre solvent, eco-solvent, UV és szublimációs technológiával is lehet nyomtatni.

A plotterfólia előzőleg említett fajtája nemcsak egyszerűen nyomtatható, hanem remekül ellenáll a legerősebb UV-sugárzásnak, így egyáltalán nem színeződik el, de még csak az alakját sem változtatja, vagy nem válik le a legszélsőségesebb hőmérsékletek hatására sem.

A plotterfólia leírását is a www.akadigitalmedia.hu címen találhatja, ugyanakkor, ha még lenne bármilyen kérdése erről a termékről, akkor hívja a 06 70 535 2442-es vagy 06 1 260 7356-os számok egyikét, amelyeken az ügyfélszolgálatot érheti el, illetve e-mailt is írhat az akaponyva@akaponyva.com címre. A plotterfólia autóját olyannyira átalakíthatja, hogy annak még értéke is növekedhet, így egy ilyen remek anyag vásárlásába mindenképp megéri a befektetést.