elektromos kötözőgép

A leggyorsabb eszköz az elektromos kötözőgép

  • 2021. szeptember 27. hétfő
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

Az agrárvilágban nagy változások mentek végbe. Azok, akik a mezőgazdaságban dolgoznak vagy növénytermesztéssel foglalkoznak, mindig időhiányban szenvednek. Sohasem érnek a feladatok végére, ennek érdekében, minden gyorsító módszert előnyben részesítenek.

Erre a célra jött létre az elektromos kötözőgép. A borászatban egyik legutálatosabb munkafolyamat a szálvesszők kötözése. Ezt megkönnyíti a szerszám használata, mivel nem mindig jön össze a segítő munkaerő alkalmazása.

Amikor nincs megfelelő munkaerő a gazda bajba kerül, mert a teendők viszont nem várják meg az embert. Az elektromos kötözőgép beszerzése nem túl pénztárcabarát, de ettől függetlenül megtérülő befektetés. Egyszer kell megvásárolni és sokáig jól működő berendezés lesz.

Használata begyakorolható, két kattanással megfogja a vesszőt és a végén a drótot is megtekeri, így stabilan fog állni a szőlővessző. Az elektromos kötözőgép minden szempontot figyelembe véve stabil szerkezet, környezetvédelmi szempontból pedig minden előírásnak megfelel, de a növények védelmét is figyelembe veszi.