vezeték nélküli fülhallgató

A vezeték nélküli fülhallgató fénykora elérkezett

  • 2021. december 20. hétfő
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

Kényelmes és szabad zenehallgatásra vágyik? Nem szereti, hogy a fülhallgató vezetékkel valamilyen eszközhöz láncolja? A vezeték nélküli fülhallgató jelenti a megoldást. Bluetooth kapcsolattal rendelkező készülékeinkről ma már vezetékek nélkül élvezhetjük a hangokat.

A vezeték nélküli fülhallgató sportoláshoz, nyelvtanuláshoz kedvelt eszköz. Alacsony energiafogyasztással bír. A mai darabok már garantálják a stabil átvitelt és kapcsolatot. Lehetőség van kétoldali hívásokra és akár intelligens asszisztensek használatára is. A half-in-ear kialakításnak köszönhetően roppant kényelmes. Egyes típusoknál a jobb és bal készülék egyenként is használható. A vezeték nélküli fülhallgató stílusos kivitelben kapható, némelyik töltődobozzal.

Hosszú élettartamú akkumulátorral rendelkezik. Egy AA-UM7 készülék például 1-2 órás töltés esetén 80 óra készenléti idővel rendelkezik. A fülhallgatók szinte minden háztartásban megtalálhatóak, mivel szeretünk zenét hallgatni, számítógépről filmezni, sportoláshoz instrukciókat kapni.