erdészeti szárzúzó

Kíméli a környezetet az erdészeti szárzúzó

  • 2021. december 2. csütörtök
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

Van az a szint, amikor már a gyomirtók sem segítenek. Ezeknek egyébként is megkérdőjelezhető a bevethetőségük, mert könnyen károsíthatnak olyan területeket is, amiket nem kéne. Az erdészeti szárzúzó, amilyen brutálisan elbánik a bozóttal és a fás növényzettel, legalább annyira sebészi pontossággal teszi.

Teljesen környezetbarát megoldás a vegyszermentes humuszképzés szempontjából. A zúzadék bomlása során rengeteg tápanyag kerül vissza a talajba, ezért a későbbiekben műtrágyára is kisebb mértékben lesz szükség.

Természetesen nemcsak a bozótot tünteti el, hanem a talaj szintjén nőtt gyomnövényeket is. Az erdészeti szárzúzóval megelőzhetőek a gyakori növénybetegségek, mint a fuzárium vagy a fóma.

Mivel többféle erdészeti szárzúzó szerepel a kínálatban, ezért könnyen kiválasztható a körülményeknek megfelelő modell, aminek a finomhangolására is van lehetőség, az állítható aprítási és szárzúzási fokoknak köszönhetően. Az erdészeti szárzúzó hatékonyságának a kulcsa a kitűnő talajkövetésben rejlik.