Ajtóütköző gumis peremmel

  • 2016. augusztus 12. péntek
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Ajtóütköző
Ajtóütköző

Valószínűleg Ön sem örülne annak, ha a fala vagy az egyik ajtaja megsérülne egy hirtelen jövő fuvallat miatt. Ennek megelőzése érdekében gondolnia kell az ajtóütköző megvásárlására is, mert csak így kerülheti el a baleseteket.

A nyár folyamán mindenképpen szüksége lesz a segítségre, hiszen ilyenkor a nyitott ablakok miatt hatalmas lehet a huzat a lakásban. Az ekilincs.hu oldalon többféle ajtóütköző is vásárolható, ezért jó lenne, ha megtekintené a kínálatot.

A szálcsiszolt, rozsdamentes acélból készült termék nem rögzíthető, azonban a nagy súlya miatt nem mozdul el abban az esetben sem, ha valami erősebben nekicsapódik. A kilencven milliméteres átmérőjű ajtóütköző 1,25 kilogrammot nyom, ezért elsősorban a belső terekben érdemes alkalmazni. A stílusos kivitelezésnek köszönhetően jól illeszkedik a szoba belső teréhez is.

Az ajtóütközőnek gumis pereme és alja van, ezért biztosan nem fog megsérülni egy nagyobb csapódás során sem. Az óvintézkedéseknek köszönhetően pedig a fala is sértetlen marad, és nem kell a felújításra sem költenie.

Címkék: