körfűrészek

Az akkus és kábeles körfűrészek

  • 2020. szeptember 22. kedd
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Minden profi asztalosnak szüksége van olyan szerszámokra, amikkel a munkáját sokkal gyorsabban, precízebben és nem mellesleg biztonságosabban tudja elvégezni. Az asztalosok mindennapi kellékei a körfűrészek. Persze ezekre akkor is szüksége lehet az embernek, ha imád barkácsolni és azt akarja, hogy ez a fajta szeretet megmutatkozzon a végeredményben is.

A körfűrészek megannyi fajtája ismert és kedvelt manapság. Vannak kézi és asztali, ezenkívül pedig, úgynevezett merülő modellek is. Az asztali körfűrészek sokkal nagyobbak a kézinél, a munkaasztalba vannak beépítve, tehát nem mozgathatók. Ezek minden egyes asztalos műhely állandó részét kell képezzék. Ha pedig kisebb munkákról van szó, akkor teljes mértékben beválnak a kézi körfűrészek.

Egy ilyen szerszám azért annyira praktikus, mert ha az ember nem egy helyben dolgozik, akkor azt akárhova magával tudja vinni a műhelyben, gyárban. A kézi körfűrész lehet akkus vagy kábeles. Manapság az akkumulátoros modell az igazán nagy kedvenc, hiszen hamar feltölthető és sokáig lehet vele dolgozni kötöttségek nélkül. Persze sok jót lehet elmondani a kábeles változatokról egyaránt.

Címkék: