al ko elektromos fűnyíró

Az Al Ko elektromos fűnyíró vágásmagassága állítható

  • 2021. július 27. kedd
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

A jó idő beköszöntésével egyre inkább megszaporodnak a kültéri és kerti munkálatok, amelyekhez csak megfelelő gépek birtokában érdemes hozzálátni. Az Al Ko elektromos fűnyíró remek segítséget nyújthat bármilyen füves területen.

A családi házak, üdülők vagy nyaralók mind-mind rendelkeznek gyeppel, így okos döntés lehet még a nagy nyári meleg előtt megvásárolni a kerti berendezéseket. Az Al Ko elektromos fűnyíró nem ismer lehetetlent, hiszen olyan könnyedén és gyorsan nyírható le vele a fű, hogy bárki örömmel áll majd neki. Többféle modell közül érdemes választani, a kezdőszinttől egészen a prémiumkategóriáig minden megtalálható. A benzinmotoros típussal szemben, itt nem kell a hangos zaj miatt aggódni, így sokkal kényelmesebb megoldás.

Nem igényel üzemanyagot, ezen felül pedig nincs károsanyag-kibocsátása sem. Az Al Ko elektromos fűnyíró példányain állítható a vágásmagasság. Rendkívül sokoldalú masina. A nagyméretű fűgyűjtő 40-60 liter közötti, ami optimális hosszabb távú használatra is. Kevesebb fűürítés, gyorsabb munka!