Löwe metszőolló

Kiváló vágást biztosít a Löwe metszőolló!

  • 2021. július 24. szombat
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

Nemcsak az őszi és a tavaszi szezon a metszés időszaka, ugyanis ezt a munkafolyamatot a vegetációs időszakokban is gyakran el kell végezni. Főként az indás és futó növények hajlamosak gyorsan meglódulni és ilyenkor gátat kell szabni a fejlődésüknek. A Löwe metszőolló gyors és precíz munkát tesz lehetővé.

Legyen szó fákról, bokrokról vagy lágyszárúakról, csak egyetlen mozdulat és máris megkurtíthatóak a túlfejlődött szárrészek. A szedret, rózsákat, de olykor még a paradicsomot, szőlőt, uborkát is vissza kell fogni a növekedésben. A Löwe metszőolló törhetetlen pengéje egyszerűen megbirkózik az elfásodott szárrészekkel ugyanúgy. Kényelmes markolat biztosítja a könnyed munkavégzést.

A gumis ütköző segít elnyelni a felesleges rezgéseket, valamint a zár olyan módon lett kialakítva, hogy magától biztosan ne nyíljon ki vagy csukódjon be. Az L9107 német Löwe metszőolló rozsdamentes acélrugója szintén hosszú távú élettartamot biztosít. Nincsenek rajta felesleges alkatrészek, amelyek csökkentenék a hatásfokát. Kiváló munkatársa, amivel öröm lesz ápolni a kertet.

Címkék: