alumínium párkány

Az alumínium párkány tartós esővédelmet nyújt

  • 2022. május 10. kedd
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

Az épületeknek a legjelentősebb elemei a szigetelés, a fényellátottság, a szellőzés és az esztétikum szempontjából is a nyílászárók. Viszont nem úgy van az, hogy csak beszereljük az ablakokat és utána már semmi más teendő nem vár ránk.

Nagyon fontos például a külső csapadékvédelem, amit az alumínium párkány felszerelésével könnyedén megoldhatunk. Más anyagokból is készülhet, de miért kiváló választás az alumínium párkány?

Szinte korlátlan élettartammal rendelkezik és a lemezes kivitelekkel szemben, nem korrodálódik, emellett pedig a stabilitás is kiemelhető ennél a típusnál, ami ugyancsak mellette szólhat, amikor éppen házfelújításba vagy házépítésbe kezdünk.

Ahogy a nyílászáróknál, úgy ebben az esetben sincsenek standardizált méretek, minden alumínium párkány megfelelhet a gyártás során az egyéni igényeknek, illetve az adott helyzethez mérten. A kivitelezést, a gyártást tekintve nagyjából 2-3 hetet számolhatunk rá, amíg elkészül. Érdemes olyan gyártót választani, amelyiknek a szolgáltatásai között a beszerelés is szerepel.