antidecubitus matrac

Az antidecubitus matrac a betegeknek készült

  • 2020. augusztus 19. szerda
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Amikor huzamosabb ideig vagyunk az ágyban, úgy érezhetjük, hogy szinte minden porcikánk fáj. A betegeknek nincs olyan szerencséjük, hogy maguktól ki tudjanak szállni, ezért kapható antidecubitus matrac, ami a kényelmüket szolgálja. Nem mindegy, hogy csak egyetlen estére vagy egész életre is fekve kell maradnunk.

Az idő múlásával a legkényelmesebb matrac is elviselhetetlenné válik, ráadásul az egészségi állapoton is meglátszik, főleg az idősebbeknél. Ebben az esetben olyan komfortra van szükség, ami felveszi az emberi test formáját és biztosítja a megfelelő szellőztetést is anélkül, hogy ki-be kéne szállítani belőle a beteget.

Szerencsére, ennek a matracnak a kialakítása tökéletesen alkalmazkodik ehhez a feladathoz és a rajta található gúlák egyenlően osszák el a rájuk nehezedő súlyt. Amelyek a beteg alá antidecubitus kerül, akkor nem kell félni attól, hogy miként fog tudni testhelyzetet váltani, mivel ezt a mozgást is könnyebbé teszi, ráadásul nem kell többé a felfekvés tüneteitől tartani.