Az áramláskapcsoló több szempontból is hasznos

  • 2017. november 12. vasárnap
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Praktikus áramláskapcsoló

A kerti öntözés sokszor óriási vesződséggel jár, ezért érdemes megfontolni az automatizálás vagy legalább a manuális öntözés lehetőségét.

Ha már rendelkezünk szivattyúval, akkor az áramláskapcsoló csatlakoztatása is szükségesség válhat, már csak azért is, mert ezzel sokkal biztonságosabban, kis odafigyeléssel tudunk hatékonyan öntözni. Ez az elektromos és kiválóan vízálló eszköz érzékelője segítségével ki- és bekapcsolja a szivattyút, valamint víz hiányában automatikusan lekapcsolja azt, így a motor meghibásodása elkerülhető. Az áramláskapcsoló ötletes találmány, ami tulajdonképpen helyettesíti a házi vízmű funkciót azzal, hogy folyamatos vízellátást és szabályozást biztosít. A szerkezet igazán kevés helyet foglal.

Bármilyen 1” átmérőjű kivezetéssel rendelkező szivattyúra felszerelhető. A teljesen szigetelt áramláskapcsoló esőben is kint maradhat fedetlenül, hiszen nem fog beázni és ezzel meghibásodni sem. További információért és a teljes választék megtekintéséért látogasson el a kertesontozes.hu weboldalra!