Teás készlet bögrével és szűrővel

  • 2017. november 16. csütörtök
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Teás készlet

A teázás ízletes és egészséges hagyomány, természetesen ha ezt a megfelelővel tesszük és persze mértékkel. Maga a finom ital is jobban esik egy mutatós teás készlet társaságában. A világ számos helyén vannak nagy hagyományai a teázásnak.

Bár a magyarok nem tartják magukat annyira ezekhez, a szinte szertartásnak nevezhető teázási szokásokhoz, bizonyos eszközöket mégis beszereznek hozzá. A teás készlet alapja maga a csésze, ami nagyobb, mint a kávéhoz való, a másik pedig a kanna. A tea tisztaságának és eredeti aromájának a megőrzéséhez jó, ha van otthon teafilter tartó doboz vagy teás doboz. A szűrő szintén fontos lehet, ha nem a filteres változatot fogyasztjuk. Ha a teás bögréhez jár tető is, tovább megtartható a hőmérséklete és az aromája. Nagyon sokféle teás készlet megtalálható a welcome-home.hu lakberendezési webáruházban. Legyen az porcelán, kerámia vagy üveg, ebben az online boltban igen gazdag választék várja ezen ital szerelmeseit.

A szebbnél-szebb formák, minták és különleges stílusok között alig lehet választani, hiszen mindegyik darab nagyon csábító. Szeretnénk valakit meglepni egy igazán egyedi ajándékcsomaggal? Vegyünk különleges teafüveket, de mindenképpen legyen mellettük egy modern, virágos vagy vintage teás készlet is! Otthonunkban is tartsunk ilyesmit, egyrészt a saját teázásunkhoz, másrészt pedig a vendégek elkápráztatására. Ne feledje, még a legfinomabb tea sem az igazi, ha nincs hozzá megfelelő teás készlet. Ha nincs otthon még ilyesmi, látogasson el webshopunkba és szerezze be most!