Az autó hirdetés ingyen regisztrációhoz kötött

  • 2021. október 11. hétfő
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

A legtöbb hirdetési portál értékhez kapcsolja a megjelenési díjat vagy egyszerűen a várhatóan nagyobb értékű dolgoknak magasabb díjat szab. Nálunk viszont az autó hirdetés ingyen van.

Egyetlen feltétel, hogy anonim nem lehet hirdetést feladni, tehát regisztrálni kell. Ez a fizetős oldalaknál sincs másként, mivel ily módon csökkenthetőek az esetleges visszaélések. Ha bármi miatt szükség van rá, visszakövethető az eladó személye.

Tehát nemcsak az autó hirdetés ingyen oldalain szabály a regisztrált felhasználói státusz, hanem általában mindenütt. Ajánlott az évjárat és eladási ár mellett, minél több képet is feltenni az autóról, hiszen ez minden esetben vevőcsalogató.

A legtöbben valószínűleg személyesen is szeretnék látni az őket érdeklő gépkocsit, de első körben a fényképpel ellátott autó hirdetés ingyen feladása a lényeg. A komoly érdeklődők úgyis időpontot egyeztetnek majd a megtekintéshez és esetleg ki is szeretnék majd próbálni. Az ingyenes hirdetés minden esetben nagy segítség az eladónak.