kimaradt menstruáció meghozása

Így is lehetséges a kimaradt menstruáció meghozása?

  • 2021. október 8. péntek
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

Nagyon sok egészségügyi probléma tünetei enyhíthetőnek a megfelelő mozgásterápiával, még a nőgyógyászati gondok is. A kimaradt menstruáció meghozásában természetes módszerek is segíthetnek. Az Aviva tornagyakorlatok nagyban hozzájárulnak a menstruációs rendellenességek megoldásához, ezért célszerű egy tanfolyamra jelentkezni, amit meg lehet tenni a valtozasmuhely.hu weboldalon keresztül.

Ez nem más, mint egy négyórás kurzus, amely folyamán megtanulhatjuk a hasznos mozdulatokat, amelyeket aztán otthon is elvégezhetünk. Tulajdonképpen a mozdulatsor segít abban, hogy a résztvevő nőket tetőtől talpig átmozgassa. Ugyanakkor nem csupán a menstruáció meghozására ideálisak a mozdulatok, hanem különböző nőgyógyászati problémák esetén is sikerrel alkalmazhatóak. Leginkább a kismedencei részre, a dolgozó zónára fókuszálnak, itt fokozzák a vérkeringést, ami a szervek vitamin- és hormonellátását javítja.

Tudni kell azonban, hogy az Aviva torna a szabályos, 28 napos ciklust nem fogja hosszabbítani, sem pedig a természetes és egészségesen működő női szervezet ciklikusságát felborítani. A mozdulatok közvetlenül és közvetetten is befolyásolják a belső elválasztású mirigyek működését, valamint kiegyenlítik azok hormontermelését. A gyakorlatok nagy része olyan medencebillentéseket, csípőforgatásokat tartalmaz, ami a petefészek környékét feszíti és ernyeszti el, így sikeresen aktivizálja annak tökéletes működését.

Az Aviva torna nagy hangsúlyt fektet az agyalapi mirigy stimulálására, ami szabályozza a női hormonok termelését. De ugyanakkor fontos kiemelni, hogy a torna nem aktivizálja a hormontermelést, hanem egyensúlyba hozza azokban az esetekben, ha a kívánatos egyensúly felborult. Ez azt jelenti, hogy ha valamelyik hormonból a szükségesnél kevesebb termelődik, akkor fokozza, ha pedig valamelyikből túl sok van, annak a termelését csökkenti. Amint látjuk, a szervezet egyensúlyának visszaállítására ideális az Aviva módszer. Amennyiben úgy érzi, hogy szüksége van a mozdulatokra, jelentkezzen a tanfolyamra!