MTBSZE

Az MTBSZE jelentős érdekképviseleti szervezet

  • 2021. augusztus 10. kedd
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

Az érdekképviseleti szervezetek egyre inkább jelen vannak a közéletben. A közelmúltban megalakult még egy ilyen non-profit csoportosulás az MTBSZE, azaz a Magyar Társadalombiztosítási és Bérügyi Szakemberek Egyesülete, amely a szakmabeliek érdekvédelme mellett, a munkafolyamatok megkönnyítését és a szakemberek továbbképzését tűzte ki célul.

A tagfelvétel az MTBSZE szervezetbe folyamatosan zajlik, minimális tagdíj ellenében. Az mtbsze.hu weboldalon megtalálható a már csatlakozott, regisztrált társadalombiztosítási, bérszámfejtési valamint bér és humán erőforrás gazdálkodási szakemberek névjegyzéke, az adott személy regisztrációs számával és szakterületének feltüntetésével.

Az egyesület képzéseket is biztosít az érdeklődőknek annak érdekében, hogy az elméleti és a gyakorlati tudás szintje folyamatosan emelkedjen. A közéleti tevékenységével azon van, hogy segítse a közteherviselési morál fejlődését. Az MTBSZE online szakmai anyagot is biztosít, de ezt az opciót kizárólag csak a regisztrált szakemberek érhetik el.

Címkék: