örök rózsa

Az örök rózsa fajtái

  • 2019. november 7. csütörtök
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Az ajándék kiválasztásánál gyakran felmerül a tartósság kérdése, ez pedig nincsen másképp a virágküldésnél sem. Pont ezért az örök rózsa feladata, hogy valódi virágként tündököljön a lakásban anélkül, hogy pár hét múlva ki kelljen dobni. Szinte hihetetlen látni a valódi szirmokat, ahogy a legszebb pillanatban lettek megörökítve, már-már úgy tűnik, hogy egy fényképet néz az ember.

Ha örök rózsát szeretne ajándékozni, biztos lehet benne, hogy nem lesz még egy ugyanolyan a világon. Miért mondhatjuk ezt? Bár az igaz, hogy minden rózsa kinyílik egyszer, még sincsenek ugyanolyan és ugyanakkora szirmai. Ráadásul a piros, rózsaszín és a fehér árnyalatai is eltérnek egymástól.

Ehhez adódik még hozzá, hogy az örök rózsát akkor konzerválják, amikor ki van nyílva, de még nem túlságosan. Ezt a pillanatot pedig nem lehet minden virágnál ugyanúgy elcsípni. Biztos lehet benne, hogy a meglepetése tényleg különleges, így annál értékesebb lesz.

Amennyiben Ön is az örök rózsa mellett teszi le a voksát, választhat egyetlen virágszál, egész csokor, de akár kedves állatforma között is. Az egyetlen virágszálat üvegből készült tárolóba szokták tenni, hogy megvédje a portól és az egyéb külső hatásoktól. Amennyiben a csokor mellett dönt, csak egy szép vázát kell hozzá választani és rendszeresen letörölgetni róla a port, nem kell sem öntözni, sem visszavágni.

A legújabb lehetőség pedig az úgynevezett rózsamacik vásárlása. Ebben az esetben az örök rózsa fejek vannak egy medve alakú formába szúrva, amit kitehet az asztalra vagy a polcra. Ez a különleges ajándék életkortól függetlenül fogja elnyerni a megajándékozott személy tetszését.

Címkék: