fa futóbicikli

Fa futóbiciklivel gyakorolni a járást, kerékpározást

  • 2019. november 4. hétfő
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

A kicsik egyik kedvenc elfoglaltsága kétségtelenül az önfeledt futkározás. A fa futóbicikli lehetőséget ad arra, hogy ez, a gyerekek körében roppant közkedvelt tevékenység egyben felkészítést nyújtson a későbbi kerékpározáshoz. A gyerekeknek igen szórakoztató egy ilyen eszközt lábbal hajtani, ugyanakkor számos készséget is fejleszt.

Az egyik természetesen az egyensúly, azonban köztudott, hogy a rengeteg mozgás, futás, mászás a kreativitást is támogatja. Az sem mellékes, hogy a négykerekű fa futóbicikli már 1 éves kortól is használható, így akár járássegítőnek is kiváló. A stabilitásának köszönhetően, ráadásul biztonságos is, mert a lurkó nem esik le könnyen róla.

Könnyen hajtható, mozdítható, hiszen a súlya nem haladja meg a 3 kg-ot. A nagyobbaknak már jöhet a kétkerekű fa futóbicikli, amivel már ténylegesen rá lehet „gyúrni” a bringázásra. A vesszoparipa.hu webáruházban Európában gyártott, rendkívül magas minőségű darabok közül lehet válogatni. Ezek a termékek tartósak, kényelmesek, biztonságosak, ideálisak minden örökmozgónak.

Címkék: