Az Otto Bock kerekesszék könnyebbé teszi a mindennapokat

  • 2018. október 26. péntek
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Otto Bock kerekesszék

Ha a rehabilitációs eszközök megvásárolására kerül a sor, válasszon olyan gyártót és forgalmazót, amelyik kiváló hírnévnek örvend a piacon, illetve amelyik mögött komoly és elhivatott kutató, fejlesztő csoport áll. Az Otto Bock kerekesszék minőségi alkatrészei és az éveken át tartó fejlesztés garantálja, hogy a beszerzésével olyan termék birtokába kerül, amelyik megszolgálta az elismerést.

A kerekesszék esetében, a praktikum szinte nem ismer határokat, hiszen a könnyű alumíniumváznak hála, a szerkezet egyszerűen mozgatható, a hátsó kerekek néhány gyors mozdulattal eltávolíthatóak, a gyárilag beállított ülésmagasság, illetve dőlésszög pedig egyéni igények szerint variálhatóak.

Az Otto Bock kerekesszék igazi forradalmár a maga nemében, amiről az integrált billenéssegítő is kezeskedik. A kerekesszék súlyát tekintve 14,7 kg-ot nyom, a terhelhetősége pedig igazán magas, hiszen 100-125 kg-ot is könnyedén elbír. Az ezüstszínű szerkezet, a megrendelést követően, néhány munkanapon belül házhozszállítással érkezik a vásárlókhoz.