Barbie babaház

Barbie babaház rengeteg extrával

  • 2020. november 16. hétfő
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Egy igazi álomotthon, amire minden kislány vágyik. A Barbie babaház számtalan érdekes szituáció helyszíneként szolgálhat. A forgatókönyv alakulása teljes mértékben a gyerekekre, barátokra van bízva. Egészen egyedi szerepjátékok kitalálására kínál lehetőséget a Barbie babaház.

A történetek szereplői nem egy akármilyen ingatlanon osztozkodhatnak. Egy ilyen hatalmas épületben egy percre sem áll meg az élet. Nem csoda, hiszen három szinttel és nem kevesebb, mint 8 szobával, természetesen saját úszómedencével rendelkezik.

De mit is várhatnánk egy ekkora sztártól, mint Barbie? A földszinten egy mindennel felszerelt konyha található vízforralóval, sütővel és minden egyéb berendezéssel. Az emeleten található nappali és a fürdőszoba szintén bővelkednek extrákban. Ilyen például az emeletes ággyá alakítható dívány.

A második emelet a hálószobának és a Barbie babaház dolgozószobájának ad helyet. Innen egyébként egy csúszda vezet le az első szintre, ahonnan Barbie egyenesen a tetőmedencében landolhat egy fárasztó munkanap után.

Címkék: