cc krém

CC krém kaméleon hatással

  • 2022. március 1. kedd
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

Az elmúlt években a kozmetikai ipar rengeteg új terméket dobott a piacra. Bár a CC krém már jó ideje velünk van, sokan nem győzik eleget dicsérni. Szép, foltmentes, pattanás nélküli, sima bőrrel elég kevesen rendelkeznek.

Ez a krém elsősorban nekik való, hiszen tulajdonképpen egy nagyon lágy, könnyen beszívódó alapozó, de mégis egyszerűbb használni, mint a hagyományos fajtát. Ez a krémességének tulajdonítható, remekül terül a bőrön és nem tömíti el a pórusokat. A CC krém azoknak is ideális, akik nem szeretnek reggelente túl sok időt eltölteni az arcuk krémezésével. Mivel ez a típusú termék hidratáló is egyben, így még népszerűbb a hölgyek körében.

Mondhatnánk nyugodtan, hogy ez kettő az egyben termék, de az ahavashop.hu webáruházban kapható CC krém egyenesen három az egyben készítmény. Ennek pedig az a magyarázata, hogy fényvédelmet is tartalmaz, tehát külön fényvédőt sem kell felvinnünk az arcunkra. A kaméleon hatása, hogy a bőrszínhez igazodó színkorrekcióval is rendelkezik, csak plusz érv mellette.

Címkék: