zöld jade karkötő

Mondj igent a zöld jade karkötőre!

  • 2022. március 8. kedd
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

A legjobb ajándékot keresed egy szeretett személynek? A zöld jade karkötő páratlan meglepetés egy különleges embernek az életedben. Az ékszer remekül mutat a csuklón és imádni fogják azok, akik szeretik az elegáns klasszikusokat.

A zöld jade karkötő tulajdonosa biztos lehet benne, hogy egyedi darabot visel. A jáde egyike azoknak a köveknek, amelyek évezredek óta kísérik az emberiséget. Ékszerek, de használati tárgyak alapanyagaként is ismert. Manapság a belőle készült kozmetikai kiegészítők is nagyon népszerűvé váltak. A legismertebb ennek az ásványnak a zöld változata, amit szerencsét hozó kőnek tartanak.

Ezt az ékszert gyakran választják azok, akik támogatni szeretnék az energiaszintjüket, de azok is, akiket elvarázsolnak a finom, színek és árnyalatok. A világoszöld kő különösen szépen mutat a napbarnított bőrön, bár a hűvösebb bőrtónusú hölgyek szépségével is harmonizál. A kő finom színe miatt, a zöld jade karkötő visszafogott, munkába is illő kiegészítő, de a nagyobb eseményekre szintén ideális választás.