Cross bicikli kiváló felszereltséggel

  • 2018. február 12. hétfő
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Cross bicikli

A bringázás szinte a legjobb mód arra, hogy kondiban tartsuk magunkat és kiszabaduljunk a négy fal közül. A cross bicikli tervezése során különböző tényezőket vettek figyelembe, hogy a kialakítása megfeleljen többféle terepnek. Ezért kényelmesen lehet használni az aszfalton, illetve a városban is, de akkor sem fog ledobni a nyeregből, hogyha az erdei földes utakat célozzuk meg, azonban nem árt ismerni a határainkat. Hogyha kezd nagyon nehézzé válni a terep, akkor inkább egy arra alkalmas bringával vágjunk neki az útnak.

A Cross biciklivel ugyanis olyan környezetben teljesíthetünk jól, amire tervezték. Váltórendszerének és a vékony abroncsoknak köszönhetően könnyen érhetünk el elég magas sebességet, főleg akkor, hogyha éppen jó erőben vagyunk. El van látva minden földi jóval, ami a későbbiekben csak a javunkra fog válni. Az első teleszkóp felveszi a kisebb gödröket, huppanókat és kényelmesebbé teszi a bringázást.

Mivel egy magas vázról van szó, ezért a cross biciklivel hosszabb távokat is megtehetünk. De, ha csak a városban, vagy a faluban kéne egy odaillő kétkerekű járgány, akkor más vizekre kell eveznünk. A holland kerékpár márkák között több olyat találhatunk még az agardikerekpar.hu oldalon is, amelyek teljesen megfelelnek ezeknek a feltételeknek. Ezeket a bringákat már messziről fel lehet ismerni a klasszikus vázkialakításról. Masszív, ám annál kényelmesebb és praktikusabb darabok. A gyártók egyáltalán nem takargatják azt a tényt, hogy ez nem a száguldozásra vagy a terepezésre lett kitalálva. Viszont a holland kerékpár márkák modelljeivel remekül elvégezhetjük a mindennapi teendőinket.

A Dema Medeline Deluxe egy kifejezetten hölgyeknek készült bringa, hiszen minden rajta van, ami csak kell. A zárt láncvédőnek köszönhetően a hosszabb szoknyával is lehet használni. A mély duplacsöves vázon nem kell áttennünk a lábunkat úgy, mint például egy MTB esetében. A dobfék, illetve az agyváltó és a szintén klasszikusnak számító kitámasztó keret szintén nem hiányozhat a holland kerékpár márkák egyik típusáról sem.