alakformáló női alsók

Csinos, ugyanakkor alakformáló női alsók

  • 2019. augusztus 20. kedd
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Minden nő álma az, hogy a testalkata karcsú maradjon. Azonban az idő múlásával egyre nehezebb megtartani a kívánt súlyt és alakot, pláne ha valaki hajlamos a hízásra. Csinosnak lenni azonban így sem lehetetlen, hiszen ma már kaphatóak a kényelmes, sokat segítő alakformáló női alsók, amelyekkel meg lehet emelni a lapos feneket, faragni tud a csípőből, a hason felgyúlt zsírréteget pedig szépen eloszlatja.

Az alakformáló női alsók leggyakoribb változata a harisnyaszerű, sűrű szövésű anyagból készült bugyi és nadrág. A mellekig felhúzható változatok azoknak a nőknek javasoltak, akik szülés után vannak, így a hasat szépen meg tudja tartani. A pocakos és korosabb nőknek szintén előnyösek, hiszen a problémás deréktájon úszógumikat is remekül takarja. Egy csinos ruha vonalai így sokkal hangsúlyosabbak lehetnek és Ön is magabiztos tud lenni. Az önbizalmat adó alakformáló női alsók nem látszanak ki a ruha alól, így teljes mértékben kényelmesek tudnak maradni.

Bár nem annyira nagy probléma, mégis megkeserítheti a hölgyek életét a legördülő harisnya is. Egy szexi combfix felcsíptetésével és a divatos harisnyához való rögzítésével máris eloszlanak a bosszúságok. Nemcsak a hétköznapi életben válhat előnyössé a szexi combfix viselése. Az éjszakai együttlétek felspannolásához is alkalmazható, mert újdonságot hozhat a szerelmi fészekbe. A férje, párja, partnere garantáltan pozitívan fogja fogadni a pikáns közeledést.

A vonzó kiegészítőhöz válasszon vékony vagy mintás harisnyát, amivel még az előjáték előtt be tudja indítani az urak fantáziáját! A csipkés, finom kidolgozású, minőségi és szexi combfix számos színben kapható. Bár a klasszikus fekete fogy a legjobban, azért nem lankad az érdeklődés a fehér és testszínű változatok iránt sem, nem beszélve a piros, vörös és bordó árnyalatokról. Fehérnemű nagykereskedésünkben különféle melltartókat, bugyikat, köntösöket is talál, valamint minőségi, egzotikumnak számító jelmezeket a szerepjátékok céljából. További részleteket honlapunkon talál, böngésszen kedvére!